LA INDEPENDÈNCIA NO ÉS PER IMPACIENTS

La darrera setmana m’entrevistaven a eldiario.es:

Acaba de fer els 50 anys. Els últims 18 ha ocupat un escó de CiU al Congrés, on s’ha especialitzat en temes socials, d’immigració, política internacional i cooperació al desenvolupament. Abans, va ser regidor de Vilanova i la Geltrú i va treballar al departament de Presidència de la Generalitat. Ha estat secretari general i president de la Joventut Nacionalista de Catalunya, l’organització juvenil de Convergència Democràtica. Llicenciat en Dret, diu que és partidari de la independència des de 1982 i que, per tant, pot esperar encara una mica a aconseguir-la, encara que confia veure aviat una Catalunya separada d’Espanya. 

Aquest estiu ha estat d’allò més mogut i estem davant una tardor intens. ¿Vivim la fase final del procés sobiranista que ha sacsejat la política catalana en els últims anys?

Hi ha una maledicció xinesa que diu que et toqui viure “moments interessants”. Els temps “interessants” solen anar associats a canvis, convulsions. Portem dos, tres anys, en els quals estan en qüestió moltes coses que es donaven per fetes. Quan siguem grans i ens ho mirem des de la distància, segurament veurem que ens va tocar viure un dels moments més interessants de la història de Catalunya. Qualsevol predicció que fem ara és pur voluntarisme

 

Llegeix l’entrevista sencera.

Digues què en penses

*

*